Menuplan for september 2017

Som bekendt, kan alle komme og få en god portion varm middag fra 11.30 til 13.30. Det koster 35 kr.

Hvis dagens ret ikke behager, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 10 kr pr stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 10 kr.

Ugedag Dato Menu
Fredag 1. Herregårdsbøffer med beernaise sovs
Mandag 4. Frkadeller med kold kartoffelsalat
Tirsdag 5. Brændende kærlighed
Onsdag 6. Nakkekoteletter råstegte i fad
Torsdag 7. Krebinetter med stuvet spidskål
Fredag 8. Bøf af striplon med sovs og kartofler
Mandag 11. Tærter med forskellige fyld og salat
Tirsdag 12. Fiskefrikadeller med tilbehør
Onsdag 13. VOK ret m/ ris / el kartofler
Torsdag 14. Kylling i Karry
Fredag 15. Hakkebøf med Spejlæg og bløde løg
Mandag 18. Mørbra / Champ de la creme
Tirsdag 19. Stegeben med sovs , kartofler og surt.
Onsdag 20. Kogt Torsk med tilbehør
Torsdag 21. Stroganoff med mos
Fredag 22. Helstegt revselsben med tilbehør
Mandag 25. Skinke/ Hamburgerryg m/ St spinat
Tirsdag 26. Hjerter i flødesovs
Onsdag 27. Buffet med sild—lunt og ost
Torsdag 28. Gryderet med tilbehør
Fredag 29. Lam m/ flødekartofler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *