Madplan for november 2017

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra 11.30 til 13.30. Det koster 35 kr.

Hvis dagens ret ikke behager, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 10 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 10 kr.

Ugedag Dato Menu
Onsdag 1. Sparerips m Råstegte kartofler
Torsdag 2. Boller i carry m ris el. kartofler
Fredag 3. Lady og Vagabonden
Mandag 6. Helstegt Revelsben M / sovs og kartofler
Tirsdag 7. Flæskesteg m/ sovs, kartofler og rødkål
Onsdag 8. Kalvefrikasse m/ tilbehør
Torsdag 9. Ribbensteg m/ sovs og kartofler
Fredag 10. Andesteg med tilbehør. Husk tilmelding se Mortensaften
Mandag 13. Tarteletter m/høns i asparges og suppe
Tirsdag 14. Krebinetter m/ ærter og gullerøder
Onsdag 15. Torsk i fad m/ rejer og tilbehør
Torsdag 16. Gullasch m / kartofler el. ris
Fredag 17. Paneret flæsk m / ærter og gullerødder
Mandag 20. Lasagne med salat
Tirsdag 21. Forlorenhare m/ tilbehør
Onsdag 22. Gule ærter m/ flæsk og pølse
Torsdag 23. Hakkebøf med Spejlæg og masser af bløde løg
Fredag 24. RENGØRINGSDAG LUKKET
Mandag 27. Varm /el kold kartoffelsalat m / pølse
Tirsdag 28. Bøfstroganoff m/ tilbehør
Onsdag 29. Buffet m/ sild, lune retter og ost
Torsdag 30. Biksemad med spejlæg
Fredag 1. december Flæskesteg med det hele

Vi forbeholder os ret til ændringer hvis ikke varen kan skaffes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *