Madplan for marts 2018

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra 11.30 til 13.30. Det koster 35 kr.

Hvis dagens ret ikke behager, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 10 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 10 kr.

Ugedag Dato Menu
Torsdag 1. Frikadeller m/ hvidkål og kartofler
Fredag 2. Flæskesteak m / bearnaise sovs
Mandag 5. Skinkegryde m/ perleløg
Tirsdag 6. Medister med sovs og kartofler
Onsdag 7. Kylling m/ råstegte kartofler
Torsdag 8. Stroganoff m/ mos + salat
Fredag 9. Stegt flæsk / paneret flæsk
Mandag 12. Forloren Hare
Tirsdag 13. Hamburgryg med ærter og gullerødder
Onsdag 14. Kalvefrikasse
Torsdag 15. Boller i Karry med kartofler el. ris
Fredag 16. Bøf med mos.
Mandag 19. Oksekødsuppe M/oksebryst og peberrod
Tirsdag 20. Schnitzler med små drenge
Onsdag 21. Kotteletter m/ris el kartofler og annanas
Torsdag 22. Krebinetter med gemyse
Fredag 23. Hakkebøf / Herregårds
Mandag 26. Biksemad med 2 spejlæg
Tirsdag 27. Flæskesteg med sovs,kartofler, rødlål
Onsdag 28. Lammekølle med sovs og kartofler
Lørdag 31. Påske Buffet kl. 12—14 tilmelding er nødvendig

Vi forbeholder os ret til ændringer hvis ikke varen kan skaffes.

Der er salat incl. Prisen stort set hver dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *