Madplan for maj 2018

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra 11.30 til 13.30. Det koster 35 kr.

Hvis dagens ret ikke behager, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 10 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 10 kr.

Ugedag Dato Menu
Tirsdag 1. Krebinetter med ærter og gullerødder
Onsdag 2. Gryderet med skinke m.v,
Torsdag 3. Entrecote m/ bearnaise sauce
Fredag 4. Schnitzel m/ små drenge
Mandag 7. Kylling i Kokos sovs
Tirsdag 8. Bøfstroganoff m/ mos og tilbehør
Onsdag 9. Kyllingebryst m/ peberrods sovs
Torsdag 10. Kr. Himmelfartsdag lukket
Fredag 11. Pasta med kødsovs ( Kartofler )
Mandag 14. Stegt flæsk med persille sauce
Tirsdag 15. Boller i karry
Onsdag 16. Indbagt laks m sauce
Torsdag 17. Hakkebøffer med spejlæg m.v
Fredag 18. Frikadeller m/ sovs og kartofler
Mandag 21. Pinse lukket
Tirsdag 22. Ribbensteg med sovs og kartofler
Onsdag 23. Hamburgryg m / tilbehør
Torsdag 24. Medister med sovs og kartofler
Fredag 25. Stjerneskud m/ rejer og asparges
Mandag 28. Æggekage m/ bacon og purløg
Tirsdag 29. Forloren Hare m rødbeder/ surt
Onsdag 30. Grill med tilbehør
Torsdag 31. Chili con carne

Vi forbeholder os ret til ændringer hvis ikke varen kan skaffes.

Der er salat incl. Prisen stort set hver dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *