Madplan for december 2018

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra 11.30 til 13.30. Det koster 35 kr.

Hvis dagens ret ikke behager, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 10 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 10 kr.

Ugedag Dato Menu
Fredag 1. Biksemad med 2 spejlæg
Mandag 4. Frikadeller m/ surt
Tirsdag 5. Svensk Pølseret
Onsdag 6. Millionbøf m/mos
Torsdag 7. Andesteg, m/ sovs /kartofler og brune kartofler.
Fredag 8. Schnitzler m / tilbehør
Mandag 11. Revelsben m sovs og kartofler
Tirsdag 12. Brunkål m/ medister og hjemmelavet sylte
Onsdag 13. Forret /Suppe— /Æggekage m /bacon mm,
Torsdag 14. Flæskesteg, med brun sovs og rødkål
Fredag 15. Boller i Karry
Mandag 18. Brændende kærlighed
Tirsdag 19. Stegt flæsk m/ persille sovs
Onsdag 20. Kylling i Karry sovs
Torsdag 21. Krebinetter m/ ærter og gulerødder.
Fredag 22. Rengøringsdag Lukket i Caffen
Fredag
Mandag 25. Fisk m/ tilbehør
Tirsdag 26. Osso Buko m sovs og kartofler
Onsdag 27. Medisterpølse m / tilbehør
Torsdag 28. Hakkebøf med spejlæg mm.
Vi forbeholder os ret til ændringer hvis ikke varen kan skaffes.

Der er salat incl. prisen stort set hver dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *