Madplan for november 2018

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra 11.30 til 13.30. Det koster 35 kr.

Hvis dagens ret ikke behager, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 10 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 10 kr.

Ugedag Dato Menu
Torsdag 1. Kylling bryst m/ sovs og kartofler
Fredag 2. Spareribs m/ råstegte kartofler
Mandag 5. Boller i Karrykokossovs
Tirsdag 6. Brunkål med skank og medister
Onsdag 7. Paneret Flæsk
Torsdag 8. Hakkebøffet m/ løg og spejlæg + Kartofler og sovs
Fredag 9. Mortens And med tilbehør
Mandag 12. Pølser m/ kold el. varm kartoffelsalat
Tirsdag 13. Krebinetter m/ tilbehør
Onsdag 14. Buffet, sild, lune retter og
Torsdag 15. Gule ærter, m/ skank og medister ala Kokken Klavs
Fredag 16. Hamburgerryg m / tilbehør
Mandag 19. Koteletter i Fad
Tirsdag 20. Bøfstroganoff m/ mos
Onsdag 21. Stegt kylling m/ sovs og kartofler
Torsdag 22. Brændende kærlighed
Fredag 23. Tema for Frivillige i Paraplyen
Mandag 26. Fisk i Fad
Tirsdag 27. Mørbrad i fad
Onsdag 28. Biksemad m/ 2 spejlæg
Torsdag 29. Påske Buffet kl. 12—14 tilmelding er nødvendig
Fredag 30. Frikadeller m/tilbehør
Vi forbeholder os ret til ændringer hvis ikke varen kan skaffes.

Der er salat incl. prisen stort set hver dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *