Madplan for februar 2019

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra 11.30 til 13.30. Det koster 35 kr.

Hvis dagens ret ikke behager, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 10 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 10 kr.

Ugedag Dato Menu
Fredag 1. And i ovn. Ala Amanda
Mandag 4. Frikadeller m/ surt
Tirsdag 5. Mørbradgryde
Onsdag 6. Flæskesteg med rødkål
Torsdag 7. Gullasch Ala Chef Klavs
Fredag 8. Kylling i kokos og karrysovs
Mandag 11. Fisk m/ tilbehør
Tirsdag 12. Hakkebøf med spejlæg mm.
Onsdag 13. Hjemmelavet Pizza mini forårsruller til forret
Torsdag 14. Schnitzler med små drenge
Fredag 15. Lasagne med tilbehør
Mandag 18. Suppe og tarteletter med høns i aspagers
Tirsdag 19. Millionbøf med mos
Onsdag 20. Hamburgryg med stuvet hvidkål
Torsdag 21. Krebinetter m/ ærter og gulerødder.
Fredag 22. Biksemad med 2 spejlæg
Fredag
Mandag 25. And m/ andefrekasse og kartofler
Tirsdag 26. Gule ærter med flæsk og medister
Onsdag 27. OBS. Buffet, sild, lune retter og ost og sødt.
Torsdag 28. Stroganoff m/ tilbehør
Fredag 29. Stegt kylling m tilbehør
Vi forbeholder os ret til ændringer hvis ikke varen kan skaffes.

Der er salat incl. prisen stort set hver dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *