Madplan for januar 2019

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra 11.30 til 13.30. Det koster 35 kr.

Hvis dagens ret ikke behager, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 10 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 10 kr.

Ugedag Dato Menu
Onsdag 2. Nakkefilet med tilbehør
Torsdag 3. Koteletter i Fad ala Klavs
Fredag 4. Kalkun Gulash m/ svampe
Mandag 7. Wok ret m/ kartofler eller ris
Tirsdag 8. Krebinetter med ærter og gulerødder
Onsdag 9. Schnitzler m/flødesovs
Torsdag 10. Bøfstroganoff m/ mos
Fredag 11. Mørbrad m/tilbehør
Mandag 14. Bøffer ala Anne-Grete
Tirsdag 15. Boller i karry
Onsdag 16. Gryderet m/ mos el. pasta
Torsdag 17. Hamburgerryg m / tilbehør
Fredag 18. Flankesteak m/ bearaise
Mandag 21. Kylling m/ sesam
Tirsdag 22. Gullasch m/ mos
Onsdag 23. Hønsekødsuppe m/ tarteletter
Torsdag 24. Gule ærter m/ skank og medister
Fredag 25. Ribbensteg m/ rødkål
Mandag 28. Fisk m / tilbehør
Tirsdag 29. Biksemad med 2 spejlæg.
Onsdag 30. Paneret flæsk
Torsdag 31. Bulgarsk aften med mad og underholdning .Tilmelding nødvendig
Vi forbeholder os ret til ændringer hvis ikke varen kan skaffes.

Der er salat incl. prisen stort set hver dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *