Madplan for april 2019

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra 11.30 til 13.30. Det koster 35 kr.

Hvis dagens ret ikke behager, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 10 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 10 kr.

Ugedag Dato Menu
Mandag 1. Medister m/ surt og rødkål
Tirsdag 2. Frikadeller m/ surt
Onsdag 3. Mørbradgryde
Torsdag 4. Flæskesteg med rødkål
Fredag 5. Omelet med bacon og dessert
Mandag 8. Boller i Karry
Tirsdag 9. Glaseret skinke m/hvidkålsstuvning
Onsdag 10. Hakkebøf med spejlæg mm.
Torsdag 11. Gullasch med mos
Fredag 12. Biksemad med 2 spejlæg
Mandag 15. Hønsekødsuppe og tarteletter med høns i asparges
Tirsdag 16. Andelår m/ brune kartofler mm.
Onsdag 17. Kylling i karry og kokos sovs
Torsdag og Fredag 18. og 19. Lukket, Skærtorsdag og Langfredag
Lørdag 20. OBS. Buffet, sild, lune retter og ost og sødt. Påskefrokost fra 11.30—13.30 husk tilmeldinig i Cafeen
Mandag 22. Lukket, 2. Påskedag
Tirsdag 23. Stroganoff m/ tilbehør
Onsdag 24. Pariserbøf
Torsdag 25. Krebinetter m/ ærter og gulerødder.
Fredag 26. Stegt Flæsk m / persille
Mandag 29. Gryderet ala Chef Delicat
Tirsdag 30. Ribbensteg m/ persillesovs

Vi forbeholder os ret til ændringer hvis ikke varen kan skaffes.

Der er salat incl. prisen stort set hver dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *