The Worthy Beats spillede 8. september

Søndag den 8. september kl. 13.00 spillede The Worthy Beats i Café Paraplyen. Der var rock and roll fra 60’erne, numre vi alle kender, og der var mange, der kiggede forbi og fik en hyggelig eftermiddag med god musik.

The Worthy Beats er spillende igen, dog kun med 3 mand. Vi har gået i skole sammen og er over 70 år. I en periode på over 30 år spillede vi ikke, men begyndte så igen – vel at mærke med den samme besætning som i vores unge dage på Vesterbro.

Vi skulle lige vænne os til lyden, når vi nu kun er 3 mand. To guitarer og trommerne er skrumpet lidt ind. Vi spiller stadig 50’er og 60’er musik af bedste skuffe med lidt danske numre lagt ind imellem. Numrene bliver spillet i en mere akustisk præget version, dog stadig med det originale ‘drive’.

Det er dejligt, vi spiller ikke for højt og heller ikke så længe, men vi kan heller ikke lade være. Vi kan fortælle mange anekdoter fra det virkelige liv – uden at pladre for meget…

Kort sagt, vi spiller for fornøjelsen, hyggen og det publikum, der gider høre på os!

God fornøjelse!

Sologuitar spilles af John Larsen, rytmeguitar spilles af Georg Schneider og trommer slås af Jens Vollquartz. Vi synger alle, men mest Georg og John.

I kan glæde jer til en hyggelig eftermiddag i Café Paraplyen, hvor der vil være brunch fra 10.30 – 12.30.