Madplan for februar 2020

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra kl. 11.30 til 13.30. Det koster 35 kr.

Hvis dagens ret ikke behager dig, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 10 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 10 kr.

Ugedag Dato Menu
Mandag 3. Millionbøf med mos
Tirsdag 4. Gule ærter med flæsk og medister
Onsdag 5. Oksekødsuppe med kød og peberrod
Torsdag 6. Krebinetter med ærter og gulerødder
Fredag 7. Paneret flæsk/husmands kotelet
Mandag 10. Gryderet med tilbehør
Tirsdag 11. Flæskesteg med rødkål m.m.
Onsdag 12. Nakkekoteletter
Torsdag 13. Hakkebøf med spejlæg m.m.
Fredag 14. Brændende kærlighed
Fredag
Mandag 17. Frikadeller med tilbehør
Tirsdag 18. Hamburgerryg med tilbehør
Onsdag 19. Stjerneskud
Torsdag 20. Gullasch med mos
Fredag 21. Pølser med varm/kold kartoffelsalat
Fredag
Mandag 24. Boller i karry
Tirsdag 25. Stegt flæsk med persillesovs
Onsdag 26. Schnitzler med brasekartofler
Torsdag 27. Mørbrad med bløde løg
Fredag 28. Medister med tilbehør

Vi forbeholder os ret til ændringer, hvis ikke varen kan skaffes.

Der er salat inkluderet i prisen stort set hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *