Menuplan for november 2020

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra kl. 11.30 til 13.30. Det koster 35 kr.

Hvis dagens ret ikke behager dig, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 10 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 10 kr.

Ugedag Dato Menu
Mandag 2. Lasagne - Larsens specialitet
Tirsdag 3. Svensk pølseret
Onsdag 4. Enebærgryde
Torsdag 5. Krebinetter med tilbehør
Fredag 6. Paneret flæsk
Mandag 9. Kylling i sur/sød sovs
Tirsdag 10. Gullasch med mos
Onsdag 11. Mortens and
Torsdag 12. Flæskesteg med det hele
Fredag 13. Fiskefilet med citron
Mandag 16. Chili con carne (mild)
Tirsdag 17. Gule ærter med steg og medister
Onsdag 18. Oksekødsuppe og oksekød med peberrodssovs
Torsdag 19. Hakkebøf med bløde løg, sovs og 2 spejlæg
Fredag 20. Forloren hare med tyttebær
Mandag 23. Biksemad med to spejlæg
Tirsdag 24. Stegt flæsk med persillesovs
Onsdag 25. Gammeldags oksesteg
Torsdag 26. Brunkål med flæsk og pølse
Fredag 27.
Mandag 30. Brændende kærlighed
Tirsdag 31. Pariserbøf

Vi forbeholder os ret til ændringer, hvis ikke varen kan skaffes.

Der er salat inkluderet i prisen stort set hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *