Menuplan for september 2020

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra kl. 11.30 til 13.30. Det koster 35 kr.

Hvis dagens ret ikke behager dig, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 10 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 10 kr.

Ugedag Dato Menu
Tirsdag 1. Krebinetter med tilbehør
Onsdag 2. Mørbrad med dijonsauce
Torsdag 3. Gullasch med mos
Fredag 4. Kyllingbryst med parmaskinke
Mandag 7. Millionbøf med mos
Tirsdag 8. Svensk pølseret a la Klaus
Onsdag 9. Grill med forskelligt kød
Torsdag 10. Flæskesteg med det hele
Fredag 11. Paprikagryde med bacon og mos
Mandag 14. Frikadeller med rødkål
Tirsdag 15. Hakkebøf med to spejlæg
Onsdag 16. Koteletter med vildt sauce
Torsdag 17. Krebinetter med stuvning
Fredag 18. Mørbradbøf med bløde løg
Mandag 21. Millionbøf med mos
Tirsdag 22. Glaseret landskinke med stuvning
Onsdag 23. Buffet med sild, lune retter, ost og kage/dessert
Torsdag 24. Biksemad med to spejlæg
Fredag 25. Lakselasagne med flutes
Mandag 28. Boller i karry med ris/kartofler
Tirsdag 29. Flæskesteg med rødkål
Onsdag 30. Schnitzler med små drenge

Vi forbeholder os ret til ændringer, hvis ikke varen kan skaffes.

Der er salat inkluderet i prisen stort set hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *