Menuplan for april 2021

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra kl. 11.30 til 13.30. Det koster 35 kr.

Hvis dagens ret ikke behager dig, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 10 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 10 kr.

Ugedag Dato Menu
Lørdag 3. Påskefrokost
Tirsdag 6. Flæskesteg med rødkål
Onsdag 7. Wienerkarbonader med små drenge
Torsdag 8. Boller i karry a la Klaus
Fredag 9. Kylling med råstegte kartofler
Mandag 12. Koteletter i fad
Tirsdag 13. Hakkebøf med to spejlæg
Onsdag 14. Stegt flæsk med persillesovs
Torsdag 15. Frikadeller med stuvning
Fredag 16. Mørbradgryde
Mandag 19. Brændende kærlighed
Tirsdag 20. Biksemad med to spejlæg
Onsdag 21. Paneret flæsk
Torsdag 22. Stroganoff med mos
Fredag 23. Stjerneskud med rejer og flutes
Mandag 26. Kylling med sovs og kartofler
Tirsdag 27. Glaseret skinke med tilbehør
Onsdag 28. Bøffer med flødesauce
Torsdag 29. Svensk pølseret
Fredag 30. Fisk med sennepssauce

Vi forbeholder os ret til ændringer, hvis ikke varen kan skaffes.

Der er salat inkluderet i prisen stort set hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *