Menuplan for oktober 2021

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra kl. 11.30 til 13.30. Det koster 35 kr.

Hvis dagens ret ikke behager dig, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 10 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 10 kr.

Ugedag Dato Menu
Fredag 1. Lukket
Mandag 4. Boller i karry
Tirsdag 5. Stroganoff med tilbehør
Onsdag 6. Marinerede nakkekoteletter Suppe med oksesteg og peberrodssauce
Torsdag 7. Medister med sovs, kartofler og rødkål
Fredag 8. Stjerneskud med rejer og asparges
Mandag 11. Gryderet med pølser og bacon
Tirsdag 12. Flæskesteg med tilbehør
Onsdag 13. Bøffer med pebersauce
Torsdag 14. Frikadeller med stuvet spidskål og kartofler
Fredag 15. Kylling i fad (estragon)
Mandag 18. Paneret flæsk med rødkål
Tirsdag 19. Bøffer med sovs og kartofler
Onsdag 20. Brunkål med flæsk og pølse
Torsdag 21. Krebinetter med stuvning
Fredag 22. Hamburgerryg med aspargessauce
Fredag
Mandag 25. Hønsekødssuppe og tarteletter og kartofler
Tirsdag 26. Biksemad med to spejlæg
Onsdag 27. Ribbensteg med brunede kartofler
Torsdag 28. Kalvelever med tilbehør
Fredag 29. Buffet med sild, lune retter og sødt

Vi forbeholder os ret til ændringer, hvis ikke varen kan skaffes.

Der er salat inkluderet i prisen stort set hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *