Menuplan for december

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra kl. 11.30 til 13.30. Det koster 35 kr.

Hvis dagens ret ikke behager dig, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 10 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 10 kr.

Ugedag Dato Menu
Onsdag 1. Lukket grundet Tivolitur
Torsdag 2. Forloren Hare med kartofler
Fredag 3. Marineret nakkefilet
Mandag 6. Jægerschnitzel
Tirsdag 7. Hakkebøf med bløde løg m.m.
Onsdag 8. Stjerneskud med rejer og flutes
Torsdag 9. Lukket grundet julefrokost
Fredag 10. Helstegt mørbrad med ovnkartofler
Mandag 13. Kylling med rabarberkompot
Tirsdag 14. Boller i karry
Onsdag 15. Hakkebøf med bløde løg
Torsdag 16. Nakkesteg med brasede kartofler
Fredag 17. Caféens julefrokost
Mandag 20. Okseret med kartofler/pasta
Tirsdag 21. Andesteg
Onsdag 22. Svinekoteletter
Torsdag 23. Beuf Stroganoff med kartoffelmos
Fredag 24. Særarrangement juleaften
Mandag 27. Krebinetter med bacon og champignon
Tirsdag 28. Mørbrad med bløde løg
Onsdag 29. Hamburgerryg
Torsdag 30. Millionbøf med kartoffelmos
Fredag 31. Lukket Nytårsaften

Vi forbeholder os ret til ændringer, hvis ikke varen kan skaffes.

Der er salat inkluderet i prisen stort set hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *