Flæskesteg med det hele

Menuplan for marts

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra kl. 11.30 til 13.00. Det koster 40 kr.

Hvis dagens ret ikke behager dig, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 12 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 12 kr.

Ugedag Dato Menu
Fredag 1. Frikadeller med rødkål
Mandag 4. Mac and cheese a la Paraplyen
Tirsdag 5. Ungarsk gullasch med kartoffelmos
Onsdag 6. Pariserbøf med tilbehør
Torsdag 7. Svinekoteletter med svampe og grøntsager a la creme
Fredag 8. Stegt lever med bløde løg
Mandag 11. Biksemad med spejlæg
Tirsdag 12. Skipperlabskovs
Onsdag 13. Braiseret oksecuvette med æblesalat
Torsdag 14. Hjerter i flødesovs med kartoffelmos
Fredag 15. Roastbeef med bagekartofler
Mandag 18. Tyrkisk kylling med ris
Tirsdag 19. Hamburgerryg med stuvede grøntsager
Onsdag 20. Oksebøf med dagens tilbehør
Torsdag 21. Langtidsstegt svineskank
Fredag 22. Krebinetter med kartofler og surt
Mandag 25. Rullesteg med kartofler og sovs
Tirsdag 26. Forloren hare med kartofler
Onsdag 27. Bøfsandwich med brun sovs
Torsdag 28. Lukket - påskeferie
Fredag 29. Lukket - påskeferie

Vi forbeholder os ret til ændringer, hvis ikke varen kan skaffes.

Der er salat inkluderet i prisen stort set hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *