Menuplan for marts

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra kl. 11.30 til 13.00. Det koster 40 kr.

Hvis dagens ret ikke behager dig, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 12 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 12 kr.

Ugedag Dato Menu
Onsdag 1. Pasta med kødsovs
Torsdag 2. Brændende kærlighed
Fredag 3. Frikadeller med rødkål
Mandag 6. Fattigmands tournedos (hakket svin med bacon)
Tirsdag 7. Krebinetter med stuvning
Onsdag 8. Skinkestang
Torsdag 9. Pariserbøffer
Fredag 10. Ragout med cocktailpølser
Mandag 13. Hakkebøffer med bløde løg
Tirsdag 14. Indisk inspireret kylling i karry
Onsdag 15. Fiskefad med rejer og brød
Torsdag 16. Spaghetti Carbonara
Fredag 17. Bankekød med kartoffelmos
Mandag 20. Petinas gryderet med svinekød
Tirsdag 21. Okseburger
Onsdag 22. Stegt flæsk med persillesovs
Torsdag 23. Baconruller med kartofler og porrer
Fredag 24. Kylling med ovnkartofler og tatarsovs
Mandag 27. Medister
Tirsdag 28. Forloren hare
Onsdag 29. Asiatisk millionbøf
Torsdag 30. Flæskesteg med brune kartofler
Fredag 31. Paneret kyllingebryst

Vi forbeholder os ret til ændringer, hvis ikke varen kan skaffes.

Der er salat inkluderet i prisen stort set hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *