Rotary donerer 10.000 kr. til Paraplyen

TAASTRUP: Forleden besøgte Høje-Taastrup Rotary Café Paraplyen på Kingosvej i Taastrup for at overrække en donation på 10.000 kroner til værestedet.Her fortalte leder af Café Paraplyen Kim Truesen om de mange aktiviteter, der foregår på værestedet.

Café Paraplyen støttes af Høje-Taastrup Kommune og er åben i op til 50 timer hver uge, hvor de cirka 60 besøgende borgere om dage kan få et måltid mad til en god pris, ligesom der foregår mange andre a

ktiviteter, som eksempelvis håndarbejde, billedmaling, petanque og billard. Desuden yder værestedet også gratis og uvildig gældsrådgivning. Café Paraplyens mål er at støtte socialt udsatte, og det er hovedsageligt frivillige, der står for driften..Alt det arbejde, som værestedet laver blev forleden belønnet af Rotary i Høje-Taastrup, som besluttede at donere 10.000 kroner til Café Parplyen for at belønne det arbejde, som man laver på værestedet.

Høje-Taastrup Rotary er stiftet i 1985 og har aktuelt 33 medlemmer. Præsident er Poul Henning Poulsen, som her overrækker donationen til Kim Truesen (th.), leder af Café Paraplyen.

Fra Lokalavisen, Taastrup uge 19, 8. maj. 2018