Paraplyen i Taastrup mangler frivillige

Har du mod på, at til at blive frivillig i Paraplyen Kingosvej 24 A i Taastrup, Pt. mangler de frivillige, så har du mod på af være frivillig på Værestedet Cafe Paraplyen, og være med til at gøre en forskel for de brugere der benytter Paraplyen, er du meget velkommen. Lige nu mangler de frivillige der vil deltage i den daglige drift, Det kan være nogle timer om ugen, eller efter aftale.

Den frivillige arbejdskraft er omdrejningspunktet i Café Paraplyen. De frivillige er den bærende del af den sociale indsats, og de er med i alt som: køkken og café, cafévært/ samtalepartner, opvask/ indkøb, kontor/ IT, systue/genbrug, arrangementer som banko, fisketure, billard, petanque, fester og ture ud af huset, samt juridisk og økonomisk rådgivning.

Som frivillig har man faste vagter, som aftales med lederen. Alle kan være med som frivillig, ud fra de ønsker og kompetencer den enkelte har, der er plads til alle, der vil yde en frivillig indsats.

I Paraplyen bygger de på venlighed, åbenhed og hygge. Det er vigtigt, for os at vi har et godt socialt netværk og ikke at forglemme, det skal være sjovt at arbejde frivilligt i Paraplyen.

Har du mod på et frivilligt job i Paraplyen kan du henvende dig til Lederen Kim Truesen. På tlf. 50456717 eller mail ktn@kfumsoc.dk

Arrangement i Paraplyen

Bragt i Taastrup Avis 15. august 2017