Juleaften i Paraplyen d. 24 december

Der er mange, der må sidde hjemme juleaften. Det har vi gjort noget ved. Paraplyen og Høje-Taastrup kirke inviterer derfor tiljuleaften i Cafe Paraplyen. Lions Taastrup har været så venlige at donere et pænt beløb, og en gruppe frivillige stiller op og påtager sig den store opgaveat planlægge og arrangere juleaften for udsatte og ensomme i Høje Taastrupkommune, også familier med børn, Mottoet er: I skal ikke sidde alene juleaften!Vi byder på en ”traditionel dansk Julemiddag”. Det forgår på Værestedet Cafe Paraplyen, Kingosvej24 A i Taastrup. Juleaften er gratis, I skal bare melde jer til Kim Truesen i Cafe Paraplyen, ktn@kfumsoc.dk tlf. 50456717

Desværre har vi ikke plads til mere end 60, så det bliver først til mølle princippet.

Vi åbner dørene kl. 15.30, hvor der vil være kaffe /te og småkager efterfulgt af julemiddag og julegaver, musik og sang v/Gulli Odsbøl, organist ved Høje Taastrup kirke, og hendes mand, kirkesanger Asger Willumsen samt fællessang.

Det er gratis at være med men kræver tilmelding.

Der er et tilbud om julegudstjeneste kl. 14.30 i Taastrup Nykirke, som ligger i gå afstand til Cafe Paraplyen