Valgmøde og politiske besøg i Café Paraplyen

Den 26/10 havde vi besøg af byrådsmedlem Esat Sentürk (Radikale Venstre) samt Sofie Carsten Nielsen (MF) Radikale Venstre. I forbindelse med deres besøg var de behjælpelige med at dele mad ud fra Cafe Paraplyens Madspilds projekt.

Besøg af Esat Sentürk Sofie Carsten Nielsen

Den 28/10 var der traditionen tro valgmøde i Cafe Paraplyen, hvor 9 lokale politikere stillede op og fortalte om deres politiske projekter, og efterfølgende spørgsmål og diskussion. Et ganske vellykket Valgmøde, hvor borgerne mødte deres lokale politikere.

Valgmøde kommunalvalg

Den 2. november havde vi ministerbesøg, og det var overaskende for flere af gæsterne med de mange mennesker der følger med en minister rundt. Det var fødevareminister Rasmus Prehn (MF) Socialdemokratiet samt vores lokale byrådsmedlem Peter Faarbæk (Socialdemokratiet).

Fødevareminister Rasmus Prehn og Peter Faarbæk Socialdemokratiet

Den 3. november var turen så kommet til vores lokale byrådsmedlem fra Enhedslisten Emil Viskum, og han havde taget Mai Villadsen (MF) Enhedslisten med på besøget, og de blev og spise frokost i Cafe Paraplyen.

Besøg af Emil Viskum og Mai Villadsen Enhedslisten

Det er dejligt at lokale politikere, en minister samt partiledere fra Christiansborg har afsat tid til at besøge Cafe Paraplyen, for at høre om vores mange vigtige indsatser med Madspild, Gældsrådgivning, Bisidderordning og ikke mindst det fantastiske rum der skabes af generøse og arbejdssomme frivillige, ikke at forglemme alle de dejlige gæster der hver dag besøger Cafe Paraplyen.