Flæskesteg med det hele

Menuplan for november

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra kl. 11.30 til 13.00. Det koster 40 kr.

Hvis dagens ret ikke behager dig, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 12 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 12 kr.

Ugedag Dato Menu
Onsdag 1. Torsk med sennepssauce
Torsdag 2. Forloren hare med stegte æbler og brun sovs
Fredag 3. Kalkun cordonbleu med ovnkartofler
Mandag 6. Fanøgryde med ris Danmark spiser sammen kl. 17.30
Tirsdag 7. Medisterpølse med rødkål og surt
Onsdag 8. Rosmarinstegt nakkesteg med hvidløg og citron
Torsdag 9. Lasagne - DK spiser sammen
Fredag 10. Mortens aften - bestil i kassen
Mandag 13. Jægerbøf med ris
Tirsdag 14. Pasta med spinat og flødesovs
Onsdag 15. Skipperlabskovs med rødbeder
Torsdag 16. Hjerter i flødesovs
Fredag 17. Fiskefrikadeller med kartofler og sovs
Mandag 20. Hasselback svinemørbrad med hvidløssmør
Tirsdag 21. Boller i karry med ris
Onsdag 22. Paraplyens saftige burger med fritter
Torsdag 23. Shepherds pie med grønt og surt
Fredag 24. Skinkeschnitzel med råstegte kartofler og ærter
Mandag 27. Koteletter i fad med ris
Tirsdag 28. Forloren dyresteg med surt
Onsdag 29. Hofgryde med kartoffelmos
Torsdag 30. Gule ærter med flæsk og pølse

Vi forbeholder os ret til ændringer, hvis ikke varen kan skaffes.

Der er salat inkluderet i prisen stort set hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *