Menuplan for januar

Alle kan komme og få en god portion varm middag fra kl. 11.30 til 13.00. Det koster 40 kr.

Hvis dagens ret ikke behager dig, så kom alligevel, for så finder vi bare noget lækkert frisk smørrebrød til dig. Det koster 12 kr. pr. stk.

Der er altid dessert i køleskabet til den søde tand. Det koster 12 kr.

Ugedag Dato Menu
Mandag 2. Boller i karry
Tirsdag 3. Biksemad med spejlæg
Onsdag 4. Mørbrad a la orange
Torsdag 5. Medister
Fredag 6. Sprød kylling
Mandag 9. Brændende kærlighed
Tirsdag 10. Pariserbøffer
Onsdag 11. Mørbrad i svøb
Torsdag 12. Stegt flæsk med persillesovs
Fredag 13. Hamburgerryg med flødekartofler
Mandag 16. Kåldolmere
Tirsdag 17. Frikadeller med stuvet hvidkål
Onsdag 18. Svensk pølseret
Torsdag 19. Cremet pastaret
Fredag 20. Forloren hare
Mandag 23. Lasagne
Tirsdag 24. Flæskesteg
Onsdag 25. Kyllingebryst i svøb
Torsdag 26. Suppe og tarteletter
Fredag 27. Krebinetter
Mandag 30. Koteletter, kartofler og friske bønner
Tirsdag 31. Hakkebøf

Vi forbeholder os ret til ændringer, hvis ikke varen kan skaffes.

Der er salat inkluderet i prisen stort set hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *