Stop madspild i Coronatiden

Vi prøver med en nødordning med stop madspild her i Coronatiden.

Der er udlevering om onsdagen – indtil andet meldes ud. Man tilmelder sig senest dagen før (altså om tirsdagen) i en privat besked på Facebookgruppen ‘Stop madspild Paraplyen’
https://www.facebook.com/groups/2031504746949462/

Man får derefter en bekræftelse på, man kan hente sine overskudsvarer om onsdagen. I beskeden står der, hvornår du skal hente. Alle kan få en kasse – uanset økonomisk grundlag. Det er stadig kun muligt at hente personligt – og altså ikke for familie, naboer og venner.

Afhentningen foregår i intervaller på 15 minutter i grupper på 10 personer ad gangen. Det er vigtigt, du overholder den tildelte tid, da du kun kan hente i dette tidsrum.

Er du ikke tilmeldt, kan du ikke hente varer.

Der vil ikke være adgang til toilet, så vi beder dig om at vaske hænder hjemmefra og sørge for egne værnemidler som engangshandsker, mundbind m.m. Desuden beder vi alle følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til afstand.

Vi har håndsprit, der skal benyttes. Der skal holdes 3 meters afstand.

Vi har kun værnemidler til vores egne frivillige for at kunne beskytte dem.

Kasserne er pakket på forhånd, og du skal selv sørge for at have poser med til at bære indholdet hjem. Som tidligere ved vi ikke, hvad der vil være i de enkelte kasser. Indholdet varierer efter vores leverandørers overskud.

I den nye ordning er der ikke byttemulighed. Hvis der er ting, du ikke spiser, kan du eventuelt give det videre til én, du kender.

Husk Stop madspild er gratis til eget forbrug, og du må ikke sælge varerne videre.

Hold øje med vores Facebookside, hvor der vil være besked om ændringer.

Hvis du kender én, der gerne vil hente, men som ikke har Facebook, kan du bede dem om at ringe på 5222 9848 for telefonisk tilmelding.