Mascarader 23. august

Mandag den 23. august kl. 16.00 er der pensionistforestilling med lagkage til Ungdomsskolens musicalforestilling på Taastrup Teater.

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere forestillingen i en helt ny frisk version, efter tre premiereudsættelser det sidste halvandet år.

Joy og Dolores – teatrets to masker: Grin & Gråd – vil guide os igennem et par timers forrygende sang- og dansenumre, flotte kostumer og bevægende spillescener. Vi oplever bl.a. Holbergs Maskerade, sammen med Carl Nielsens nationalopera af samme navn, hvor nutiden smelter sammen med fortiden. Ligesom Mozart i Amadeus bliver fornyet. Gennem tiderne har vi mennesker altid båret masker. Både på teatret og som privatperson.

Det er disse masker, som vi i forestillingen sætter fokus på. I det forløbne år, har vi alle skullet bære masker pga. Corona. Men hvad sker der, hvis et menneske skal bære maske pga en ulykke? Og hvad sker der, hvis en ung ikke tør smide sin maske på grund af alle de andre?

Musicalen slutter med det helt store Maskebal, hvor alle følelser kommer til udtryk i lys og lyd, sang og dans, festlige kostumer og ikke mindst livsglæden til at være ung – lige nu!

Som altid er forestillingen skrevet og instrueret af Ulla Jessen, dansenumre er koreograferet og instrueret af Henrik Lund og sanginstruktør er Nana Himmelstrup. De unge deltagere fra hele kommunen spænder fra 14 til 20 år.

Prisen er kun 75 kr. og tilmelding og betaling skal ske til Kim Truesen i Paraplyen senest den 16. august.