Frivillige søges

Vi mangler frivillige til at deltage i den daglige drift. Paraplyen er et værested for mennesker med sociale udfordringer.  Vores kok gennem 10 år, har valgt at stoppe, og nyde sit otium. Kokken har stået for den varme mad tirsdag og torsdag. Kan man en af dagene, er det meget fint. Vi, i Cafe Paraplyen, håber det er noget for dig.

Har du lyst til, at stå for den varme mad en eller to gange om ugen, er du mere en velkommen. Der står et team af frivillige klar til at hjælpe dig som kok. Så du får al den hjælp, som kræves. Vil du/I hjælpe i køkkenet, er du ligeledes meget velkommen, en dag eller nogle timer som frivillig. I køkkenet er det fra 8 til 14.30, med spisning fra 11.30 – 13.30.

I Paraplyen har vi en rigtig god stemning og et godt samarbejde, som er med til at skabe et rigtig godt miljø, hvor vi hjælper hinanden. Derfor er der plads til alle, samt gode ideer og tanker til udviklingen i Paraplyen.

Vi har et motto ” det skal være sjovt at være frivillig i Paraplyen ” og der skal være plads til alle.

Du kan gøre en forskel for andre, og samtidig få noget ud af det selv. Vi arbejder for at skabe glæde og relationer imellem mennesker i en social café.

Bette på 85 år, som har været frivillig i Paraplyen i 10 år, blev spurgt hvad der gjorde, hun er frivillig i Paraplyen. ‘Jeg bor tæt på, og ville rigtig gerne hjælpe og støtte op omkring en social cafe. Det gør mig så glad, og det er sjovt at være i cafeen, og jeg deltager selv i en del arrangementer som bruger. Jeg har mødt mange forskellige mennesker, som jeg normalt aldrig ville møde, med mange forskellige vinkler på tilværelsen. Det har åbnet mine øjne for, at verden også kan ses fra andre vinkler. Jeg synes, jeg får mere end jeg giver i Café Paraplyen.’

Så har du lyst til at prøve kræfter som frivillig, er du meget velkommen til at kontakte leder Kim Truesen på tlf. 50 45 67 17 eller mail ktn@kfumsoc.dk

Paraplyen – en social café

De frivilliges indsats er af den vigtigste betydning i Café Paraplyen. Uden dem er der ikke en social café. Caféen har mange aktiviteter og med varm mad i hverdage, som kan købes til billige penge. Café Paraplyen er et åbent, gratis tilbud, hvor alle er velkomne. Man skal ikke visiteres eller registreres, og man kan være helt anonym. Huset er et alkoholfrit og inddragende fællesskab, som er åbent for alle.

Værestedet Cafe Paraplyen bygger på KFUM’s Sociale Arbejde, hvis formål er, på den danske folkekirkes grund, at yde en diakonal og social indsats og bidrage til at skabe værdige kår for mennesker i udsatte livssituationer.