God start på madspild-initiativ

Stop madspild-intiativet i Taastrup kom ualmindeligt godt fra start. Initiativet, der har afsæt i en kreds af frivillige omkring Café Paraplyen, havde premiere mandag den 4. november.

‘Vi var meget spændte på, hvor mange der ville dukke op’, fortæller Bibi Myrhøj, der er koordinator på projektet. Der kom 28 mennesker, og det var flere, end vi havde forventet. Der var en rigtig god stemning, og selvom ikke alle fik lige meget med hjem, fik alle noget, og der var ingen sure miner.

‘Flere meldte sig som frivillige, så nu har vi en god start og et godt korps af frivillige, der vil kunne bære det igennem. Vi kan dog stadig bruge flere frivillige’, understreger hun.

Der vil fremover være udlevering af overskudsmad hver mandag og onsdag kl. 18.30.

Bibi Myrhøj benytter også lejligheden til at sige tak til de virksomheder, der har hjulpet og konstruktivt er gået ind på en aftale om at reservere overskudsmad til initiativet. Også her vil nye virksomheder og butikker, der ellers må kassere overskudsmad, være velkomne.

Café Paraplyen ligger på Kingosvej 24A i Taastrup. Man skal komme kl. 18.30, og så får man et nummer. Mens man venter, er der frisk kaffe og te på kanden.