Stop Madspild har haft besøg

Stop Madspild har haft besøg af socialformanden Esat Senturk, som var med til at pakke og uddele den store mængde af mad, som de frivillige har været rundt at hente i forretninger og engrosfirmaer. Det er et meget stort stykke arbejde, hvor der lægges mellem 70 – 100 frivillige timer pr. gang.

Esat var meget imponeret over det store stykke arbejde, og det store omfang af opgaver, som de frivillige udfører. Al maden sorteres, så kun det som er brugbart udleveres. I Coronatiden er det begrænset, så der bliver afhentet i tidsintervaller, således vi overholder regler og retningslinjer, og undgår for tæt kontakt. Dette system fortsætter til andet bliver meldt ud.

På Facebook stop madspild i Taastrup og her på hjemmesiden kan du læse meget mere om stop madspild, og hvordan du kan byde ind på afhentning.

Bibi i gang med udleveringen
Bibi i gang med udleveringen
Bibi i gang med udleveringen
Bibi i gang med udleveringen
Birgit viser Børge Mogensen rundt i Stop Madspildsområdet i Café Paraplyen
Birgit viser Børge Mogensen rundt i Stop Madspildsområdet i Paraplyen
Brian pakker mad til udlevering
Brian pakker mad til udlevering