Lions indsamling af mad til Paraplyen

For 5. år i træk indsamlede Lions Hedeland madvarer til Café Paraplyen. Det skete lørdag den 5. december, og foregik ved Meny i Blåkilde. Det var et lille jubilæum, da Lions Hedeland for femte år i træk havde dette arrangement for at støtte Café Paraplyen.

Vi takker Lions Hedeland for det rigtig gode initiativ – det hjælper Paraplyen rigtig meget og betød, at julen blev ekstra god i Paraplyen. Det var et stort tilskud til de mange arrangementer, der blev afholdt i december. Herunder juleaften, hvor Høje-Taastrupborgere, der ikke havde nogen at holde jul med, havde mulighed for at fejre juleaften i Paraplyen.

En meget stor tak til borgerne i Høje-Taastrup kommune for at bidrage til indsamlingen. Lions Hedeland blev mødt med velvilje og smil, og det glæder Lions Hedeland, som stod ude i kulden i 4 timer ved indsamlingen.

Det blev til et meget overvældende og utrolig flot resultat. Lions Hedeland har opgjort indsamlingen til at være varer for cirka 13.000 kr. Endnu engang tak til Taastrupborgerne.