Paraplyen til frivillighedsdage og høstfest

Café Paraplyen har deltaget i frivillighedsdage i Taastrup den 27. august samt i Hedehusene den 3. september, og vi sluttede vores lille turne af ved at deltage i høstfesten ved Høje Taastrup Kirke søndag den 4. september.

Det startede meget vådt ved frivillighedsdagen i Taastrup, men til trods for at vejret drillede os, så fik vi en god dag ud af det. Vi fik talt med mange borgere, politikere og stadeholdere, og så endte vi med at vinde prisen for årets bedste bod. Med prisen fulgte et diplom samt 1.000 kr., og det er vi meget taknemmelige for. Lørdag den 3. september var vi i Hedehusene til frivillighedsdag, og her var vejret og den gode stemning med os. Der var et flot fremmøde, og de fremmødte var glade for Café Paraplyens hjemmelavede romkugler.

Den 4. september sluttede vi af til høstfesten ved Høje Taastrup Kirke, og her var vi så heldige af have en dobbeltbod, således vi havde plads til, børnene kunne pynte cupcakes, og de voksne kunne købe kage og ikke mindst høre om vores arbejde omkring fællesskaber. Høstfesten blev afholdt i kirkens smukke have, og det var en flot scene for en dejlig dag.

Billederne er fra høstfest ved Høje Taastrup Kirke